goed nieuws voor amersfoort

Ontmoeten

Voelt u zich eenzaam of alleen? Misschien wilt u gewoon even een praatje maken met iemand die tijd voor u neemt en aandacht voor u heeft. Misschien bent u vastgelopen in het leven en zoekt u een luisterend oor.

Wellicht heeft u advies nodig, iemand die u verder kan helpen. Onze deur op de Kamp 47 staat voor u open!

Wij doen dit vanuit de Bijbelse opdracht om de mensen om ons heen te helpen. In deze drukke hectische tijd en in onze drukke stad Amersfoort willen wij een rustpunt zijn. Ook voor u.

Hoi, leuk dat ik me mag voorstellen!
Mijn naam is Lennard Elenbaas en ik werk als evangelist ‘Bij Elim’ in het centrum van Amersfoort.

Als kind ben ik opgegroeid in een kerk. En ook al ging ik daar trouw naar toe, het raakte niet mijn hart, zoals ik dat bij anderen wel zag. Dat gaf veel vragen bij mij. Wat is nu de waarheid en wat betekent dat voor mij? Op een dag raakte God ook mijn hart aan en dat heeft mijn leven veranderd.

Misschien ben jij vroeger net als ik ook wel naar een kerk geweest, maar ben je daar mee gestopt. Of je bent misschien nog nooit in een kerk geweest. Maar het kan heel goed dat je met dezelfde vragen loopt als ik toen had. Ben je nog steeds op zoek naar antwoorden? Dan wil ik graag met je delen waar ik mijn antwoorden heb gevonden; in de Bijbel, het Woord van de levende God!
Wil je graag een keer kennis met me maken, of wellicht samen eens over jouw levensvragen praten? Bel of mail me dan gerust een keer. Je kent mij tenslotte nu al een klein beetje en graag zou ik jou ook leren kennen.

Van harte welkom!

Lennard Elenbaas
(lennard@bij-elim.nl

Afbeeldingen website SZamen

Zondagse bijeenkomst

Elke zondag komen we bij elkaar om met elkaar te zingen, bidden, te lezen uit de Bijbel en een toespraak daarover te horen. 

Met elkaar proberen we te luisteren naar wat God in de Bijbel tot ons wil zeggen. 

De bijeenkomst begint om 12:00 uur, van harte welkom op Kamp 47 in Amersfoort.

De Bijbel is woord voor woord betrouwbaar.

De huiskamer Bij Elim

Aan de Kamp 47 vind je sinds 2015 onder het bord van ‘Het Zwarte Paard’ onze huiskamer Bij Elim waar iedereen welkom is. 

Even behoefte aan rust? Stap gerust binnen in onze gezellige huiskamer. Altijd aanspraak, gezelligheid en een luisterend oor. Praten over (levens)vragen, over geloof, over de levenswijsheid en troost in de Bijbel. Je kunt ook gewoon binnenlopen en even wat lezen met een gratis kopje koffie of thee.

We zijn geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 15.30 uur.

Bijbelleesuur

Elke donderdag van 13.30-15.00 uur en van 19.30-21.00 uur komen we bij elkaar om samen een gedeelte uit de Bijbel te lezen. Met elkaar proberen we te ontdekken wat God met dit gedeelte tot ons wil zeggen. We beginnen met een kopje koffie en gezellige ontmoeting. Daarna lezen we een Bijbelgedeelte en is er ruimte voor gebed, zingen en gesprek. Kom gerust een keertje langs. Iedereen is hartelijke welkom!

Heeft u vragen, neem dan contact op met Lennard Elenbaas (06-86877588, of lennard@bij-elim.nl) of Ko van Dijke (06- 15272731 of j.vandijke@filternet.nl)

Marktkraam

Op zaterdag zijn we vaak met onze marktkraam aanwezig in de stad. Je bent van harte welkom voor een gesprekje, of een bakje koffie!