goed nieuws voor amersfoort

Activiteiten

Hieronder vind je alle activiteiten die wij organiseren in Amersfoort.  Jong en oud zijn welkom. We vinden het belangrijk om u of jou te ontmoeten.  

Bij de activiteiten is ruimte voor gesprek, gezelligheid en vindt u/jij een luisterend oor!

Eten bij Elim

Diner

Eten met andere inwoners van Amersfoort Bij Elim. Lekker aanschuiven na het werk? De maaltijd is elke tweede en laatste donderdag van de maand van 17.30 uur tot ca. 19.00 uur.

Welkom!

Opgeven kan tot uiterlijk de zaterdag vóór de maaltijd, via: Whatsapp (06-18135021) of Bij Elim binnen.

De kosten zijn €4,- voor een driegangendiner.

Lunch

Elke vrijdagmiddag van 12.30-13.30 uur ben je van harte welkom op onze gratis lunch Bij Elim. Gezellig samen eten en wij zorgen dat er altijd wel iets lekkers op tafel staat.

Welkom!

Graag van te voren aanmelden binnen Bij Elim of via 06-18135021.

Taalmaaltijd

Samen gezellig eten en ondertussen de Nederlandse taal leren kan bij de Taalmaaltijd Bij Elim. Je bent van harte welkom bij deze gratis taalmaaltijd.

Welkom!

De taalmaaltijd is iedere 2e dinsdag van de maand vanaf 17.30 uur. Graag aanmelden aan de Kamp Bij Elim of app/bel/sms naar 06-30653797.

Taalhulp

Woon je nog niet zo lang in Nederland of vind je het moeilijk om Nederlands te leren? Dan kunnen wij jou helpen met Nederlands te spreken en te lezen.

Taalhulp Bij Elim helpt jou GRATIS om (beter) Nederlands te spreken, te begrijpen en te lezen. Dit doe je met anderen die ook graag de Nederlandse taal willen leren.

Iedere maandag van 13:30 tot 15:00 uur en op woensdag van 10:00 tot 11:30 uur  is er Taalhulp . Van harte welkom!

PraatPlek

Naast de taalles bieden we ook de PraatPlek aan! Dit is een plek waar je de Nederlandse taal kan gebruiken en oefenen. We doen dit bijvoorbeeld door samen de krant te lezen, spelletjes te doen of op stap te gaan in Amersfoort. 

We hopen dat dit jou helpt om (beter) Nederlands te spreken, te begrijpen en te lezen. Dit doe je met anderen die ook graag de Nederlandse taal willen leren.

Iedere dinsdag van 14:00 tot 15:00 uur. Van harte welkom!

Creatieve ochtend

Op vrijdagmorgen is er wekelijks een bijeenkomst.

We zorgen voor een afwisselend programma. Creatief bezig zijn, een spelletje doen of gewoon aanwezig te zijn. Het is aan u, wat u doet. Alles is GRATIS. 

Natuurlijk hoort er koffie/thee en iets lekkers bij.

Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. Neem gerust uw buren, kennis of familielid mee!

Agenda februari

2 februari

Ketting maken

9 februari

Wandhanger

16 februari

Creatief met knijpers

23 februari

Schaapje maken